As you are doubtless aware the last few winters have proved extremely wet..  and windy.  These conditions, combined with age, caused the noticeboards in Llangenny and Glangrwyney to suffer from rot, condensation and general decay.  Whilst the boards, and benches, within The Vale, have served its’ residents (and visitors) well over the years the Community Council felt it was now time to either repair or renew, and set about how best to fund this project.

The Council asked The Big Lottery Fund for help…  and proved successful.  The Big Lottery awarded over £4,000 in grant funding which enabled the Council to replace the noticeboards and purchase new, maintenance-free “man-made” wood (ie recycled plastic) benches.

We are pleased to see residents taking advantage of the new benches.  Please try them for yourselves…. take a photo…   send it to us so we can put it on the web site!!

 

Bench on Bellfountain Road

 

Bench in Llangenny Playground

We believe the benches and noticeboards will prove an attractive, practical addition to The Vale for many years to come….   We hope you will too!!